• slide

Strakke achtertuin met hoogteverschillen

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Doordat de tuin ruim 20 jaar geleden is aangelegd was de tuin aan verandering toe. De tuin loopt erg hard af vanaf de woning naar de achterkant van de tuin.

De hoogteverschillen hebben we opgevangen door drie niveaus aan te brengen in de tuin. Bij de woning hebben we een terras van 60x60 tegels aangelegd die past bij het strakke interieur van de woning en de aanbouw. De wens van de opdrachtgevers was om de waaltjes te hergebruiken. Deze hebben we dan ook ondersteboven hergebruikt.

Om de hoogteverschillen te benadrukken hebben we bij de traptreden de 60x60 tegels herhaald en geheel naar de zijkant van de tuin door laten lopen zodat de breedte van de tuin ook wordt benadrukt (zie foto’s).

Stadstuin
Voortuin met een schutting van schanskorven met keien
Strakke achtertuin met hoogteverschillen
arrow_upward