• slide

Ontwerp

boeken-klein.jpgBuiten is de plek om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Een mooi terras, een fijne loungehoek of een sfeervolle overkapping zijn hierin niet meer weg te denken. 

Wij zijn in staat om met een verrassend ontwerp te komen dat net even anders is dan u wellicht zult verwachten. We houden rekening met uw wensen en denken met u mee. 

Bij het maken van het ontwerp maken we gebruik van de omliggende omgeving, de aanwezige bomen, het adembenemende uitzicht of het glooiende landschap. Mocht uw tuin omgeven zijn door een adembenemend glooiend landschap dan betrekken wij dit landschap bij uw tuin. We werken uitsluitend met duurzame materialen. Bij het maken van het tuinontwerp houden we ook rekening met de kleuren en de architectuur van het gebouw. 

Tuinen met sfeer

De tuinen die we ontwerpen stralen sfeer uit. Geen stijve bloemenperkjes of sfeerloze tegelvlaktes, maar knusse sfeertuinen met mooi gestyled zithoeken en natuurlijk ogende bloemenborders. Ook zorgen we ervoor dat binnen en buiten op elkaar zijn afgestemd. Door kleuren uit het interieur terug te laten komen in de tuin ontstaat eenheid en samenhang. Ook een buitenkacheltje of vuurhaard zorgen voor extra sfeer in de tuin.

Denk aan verlichting

Misschien niet het eerste wat in je opkomt als je aan de tuin denkt, maar goede verlichting is ook buiten belangrijk en sfeerbepalend. 

Tuinontwerpbureau Polman kan voor u zowel een concept, schetsontwerp en een definitief ontwerp met eventueel 3D beelden maken. Bij het definitieve ontwerp horen ook: een beplantingsplan, een verlichtingsplan en eventueel een beregeningsplan. 
 

arrow_upward